Apps

Szóbánya

2019.08.31

A képernyő aljára leeső betűkből kell értelmes szavakat kirakni. Több nyelv közül lehet választani, így a kikapcsolódás mellett nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas a program. 4 játékmód közül lehet választani:

Word Mine

2019.08.31

Your goal is to find real words by using letters that are fallen down to the bottom of the screen. You can choose different languages so the app can be used for learning languages too. There are four game modes:

Wortmine

2019.08.31


Die Wörter am unteren Bildschirmrand sollten aussagekräftige Wörter enthalten. Es stehen mehrere Fremdsprachen zur Auswahl, sodass das Programm perfekt zum Sprachenlernen und Entspannen geeignet ist. Wähle aus 4 Spielmode:

Betűlavina

2018.07.01

Egy jól ismert szólás, közmondás, vicc betűi leestek és a képernyő alján összekeveredtek. A feladat az, hogy meg kell keresni a leesett betűk helyét és ki kell találni, hogy mi lehetett az eredeti szöveg. A betűket egyszerűen a kívánt pozícióba lehet húzni, de egy koppintással az adott oszlop legfelső üres helyére maguktól odarepülnek.
Köszönjük a...

Die Buchstaben einer bekannten Redewendung, eines Sprichworts oder eines Witzes sind zum unteren Bildrand heruntergefallen und haben sich vermischt. Die Aufgabe besteht darin, den richtigen Platz des Schriftzeichens zu bestimmen und den ursprünglichen Text wieder herzustellen. Ziehen Sie die Buchstaben an die gewünschte Position. Sofern Sie jedoch...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el